Hondenverzekering vergelijken

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Consult dierenarts
Opname en verblijf kliniek
Geneesmiddelen

Bereken premie


Petplan

Opname en verblijf kliniek
Operaties
Medische kosten buitenland

Bereken premieReaal Dier&Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie/sterilisatie
Aandoening heupen/ellebogen
Vaccinatie


Bereken premie

Een hondenverzekering vergelijken kan best lastig zijn. Er zijn namelijk diverse aanbieders van hondenverzekeringen en allemaal zijn ze qua dekking en voorwaarden weer net even anders. Om de beste verzekering te kunnen kiezen is het dus belangrijk om vooraf te bepalen waarvoor je precies verzekerd wilt zijn. Daarna kun je de verzekeraar uitkiezen die aan jouw wensen voldoet.

Om dit overzichtelijk te maken hebben wij voor jou alle polisvoorwaarden van de diverse hondenverzekeringen vergeleken en de kenmerken per verzekering keurig op een rijtje gezet. In het overzicht bovenaan deze pagina zie je een verkorte weergave van de belangrijkste kenmerken en vergoeding per verzekering vergoeding per verzekering. Hier kun je in 1 oogopslag zien welke verzekering jou het meeste aanspreekt en direct je premie berekenen.

Kosten hondenverzekering

Hoewel iedereen in Nederland een zorgverzekering heeft is dat voor honden nog niet zo gebruikelijk. Wanneer je hond echter medische zorg nodig heeft, dan is het wel handig dat je die ook kunt betalen. Een bezoek aan de dierenarts is vaak niet goedkoop! De rekening kan namelijk heel gemakkelijk in de duizenden euro’s lopen.

Een goede dierenverzekering biedt dan uitkomst. Net als bij je eigen zorgverzekering is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Dat voorkomt verrassingen achteraf. De goedkoopste verzekering heeft namelijk niet altijd de beste voorwaarden, maar de duurste wellicht ook niet.

Op deze website proberen we jou te helpen om inzichtelijk te maken welke verzekering bij jouw wensen en budget past. In het uitgebreide overzicht onderaan deze pagina vind je de belangrijkste kenmerken van de beste aanbieders die wij voor je hebben geselecteerd.

Zo kun je op basis van deze informatie eenvoudig de juiste hondenverzekering selecteren en direct je premie berekenen. Met een goede verzekering voor je hond kun je onbezorgd van je trouwe vriend genieten!

Op zoek naar een goedkope verzekering voor je hond?

Vind hier snel en overzichtelijk de beste èn goedkoopste verzekering!

Vanzelfsprekend wil je het beste voor je hond. Je hoopt dat jouw hond nooit ziek zal worden of een ongeval zal krijgen. De realiteit is helaas anders. Net als bij mensen kunnen honden ook ziek worden of een ongeval overkomen. Dit kun je nooit van tevoren inschatten. Het is daarom slim om ook je hond te verzekeren. Zo dek je jezelf in tegen hoge medische kosten.

Een bezoek aan de dierenarts of een operatie is tegenwoordig niet goedkoop. De rekening kan in sommige gevallen in de duizenden euro’s lopen. In dat geval wil je de zorg van jouw hond of¬†puppy¬†natuurlijk niet laten afhangen van jouw financi√ęle situatie. Wanneer je echter geen geld op zij hebt gelegd voor dit soort situaties, dan wordt de keuze voor goede zorg lastig!

Gelukkig kun je tegenwoordig bij verschillende verzekeraars voor een acceptabel bedrag je hond verzekeren. Door het ruime aanbod aan hondenverzekeringen wordt het wel lastiger om de juiste verzekering te kiezen. Iedere maatschappij heeft namelijk weer verschillende pakketten, andere dekkingsmogelijkheden en polisvoorwaarden.

Dat is precies de reden dat we deze website hebben gemaakt. Om het kiezen van een hondenverzekering overzichtelijk en eenvoudig te maken. Op onze website vind je daarom alleen de beste en meest betrouwbare aanbieders van hondenverzekeringen. Zo kun je met een gerust gevoel een verzekering kiezen die het beste bij jou past.

Wat kost een hondenverzekering?

Bij het afsluiten van een goede verzekering is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen de premie. De goedkoopste verzekering is natuurlijk niet altijd de beste keuze. Het is altijd verstandig om goed te kijken naar de voorwaarden en de dekking die een verzekering je bied. Een goedkope verzekering met een dekking die niet bij je past kan je uiteindelijk veel meer kosten!

De premie van een hondenverzekering verschilt overigens per hond en is tevens afhankelijk van de leeftijd. Selecteer daarom een verzekering die je aanspreekt en bereken snel de premie voor jouw hond.