Kattenverzekering vergelijken

De beste dierenverzekeringen voor honden en katten:


4/5 (1)

OHRA

Consult dierenarts
Opname en verblijf kliniek
Geneesmiddelen

Bereken premie


Petplan

Opname en verblijf kliniek
Operaties
Medische kosten buitenland

Bereken premieReaal Dier&Zorg

De beste keuze omdat:

Castratie/sterilisatie
Aandoening heupen/ellebogen
Vaccinatie


Bereken premie

Wanneer je opzoek bent naar een goede kattenverzekering dan bent u bij dierenverzekering.org op de juiste website. Wij vergelijken alle kattenverzekeringen die er online te vinden zijn. Een Kattenverzekering vergelijken kan best lastig zijn. Waar dien je op te letten bij de verschillende aanbieders. Iedere verzekeringsmaatschappij heeft namelijk zijn eigen regels en voorwaarden. Wij hebben voor jou alle polisvoorwaarden voor een kattenverzekering vergeleken en hieronder voor je in een overzicht geplaatst. Niet te vergeten hebben wij ook de ervaringen van andere verzekeringsnemers meegenomen. Zo kun je op deze pagina eenvoudig in een oog opslag zien welke aanbieder het beste past bij jouw situatie en jouw kat.

Hierboven kun je rustig op je gemak de belangrijkste voorwaarden per verzekeringsmaatschappij vergelijken die een kattenverzekering aanbieden.

De beste kattenverzekering voor jouw kat

Als kattenbezitter wil je natuurlijk het beste voor je kat. Je hoopt dat jouw kat altijd gezond zal blijven. Helaas is de werkelijkheid anders. Ook katten kunnen ziek worden of een ongeval krijgen. Iets dat je nimmer vooraf kunt inschatten. Gelukkig kun je dit risico heel eenvoudig vermijden door je kat te verzekeren tegen medische kosten.

Verzeker je tegen ongewenste kosten

Een operatie of dierenartsbezoek met je kat is zeker niet goedkoop. Het komt steeds vaker voor dat de rekening in de duidenden euro’s loopt. In zo’n situatie wil je natuurlijk niet dat de zorg van je kat afhangt of je daar genoeg spaargeld voor hebt. De meeste mensen leggen namelijk geen geld opzij om voor dit soort uitgaven te sparen.

Niemand wil graag voor de keuze komen te staan of je jouw kat wel of niet kunt laten helpen. Wanneer je niet wilt of kunt sparen voor dit soort uitgaven, dan kun je gelukkig tegenwoordig bij genoeg verzekeraars je kat voor een acceptabele premie verzekeren al dan niet met of zonder eigen risico. Bij sommige verzekeraars is sterilisatie ook mee verzekerd en wordt zelfs een oudere kat ook nog geaccepteerd.

Welke kattenverzekering past het best bij mijn kat?

Door de vele aanbieders van kattenverzekeringen is het echter lastig om de beste verzekering te kiezen. Elke verzekeraar heeft namelijk andere pakketten, dekkingen en voorwaarden. Het is daarom belangrijk de verzekeringen goed met elkaar te vergelijken, alleen dat is geen eenvoudige opgave.

Dit is de reden dat wij deze website in het leven hebben geroepen. Op onze website kun je namelijk heel eenvoudig en overzichtelijk een verzekering voor je kat vergelijken. Aan de hand van onze ervaringen hebben wij de beste aanbieders voor jou geselecteerd. Zo vind je altijd snel een goedkope katten verzekering die bij jou past.

Hoeveel kost een kattenverzekering?

We kunnen begrijpen dat je graag wilt weten hoeveel het kost om je kat goed te verzekeren. Aangezien de premies bij alle verzekaars verschillen is het niet mogelijk om daar 1 standaard prijs voor te noemen. Toch kun je eenvoudig de kosten te weten komen door een verzekeraar uit te zoeken die je aanspreekt en daar even je gegevens invoeren om direct een premie te kunnen berekenen. Zo weet je binnen een paar klikken wat het in jouw specifieke situatie kost.

Wat dekt een kattenverzekering?

Bedenk wel dat de goedkoopste verzekeringen niet altijd de beste keuze zijn! Kijk altijd goed naar de dekking en de voorwaarden om er zeker van te zijn dat de verzekering dekking biedt voor hetgeen je verzekerd wilt zijn. Een dierenverzekering via onze website kun je altijd met een gerust gevoel afsluiten.