Privacy beleid

Disclaimer

In de disclaimer en privacy statement worden de volgende betekenissen gegeven:

  • Eigenaar/Wij/Onze/Deze website: de website waar u zich op bevindt;
  • Gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • U: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • De content: alle in de website aanwezige inhoud;
  • Partners: alle partijen met wie wij samenwerken.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De content op deze website is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein databestand dat op de computer van een gebruiker van onze website geplaatst wordt.

Deze website en het gebruik van cookies

Dankzij cookies kunnen wij registreren of jij gebruik maakt van de producten en diensten van onze partners. Bovendien stellen cookies ons in staat om te analyseren hoe deze website gebruikt. Op deze manier kunnen wij de site verbeteren en aanpassen naar uw wensen. Cookies kunnen echter nooit privégegevens als wachtwoorden zien of opslaan en het is geheel virusvrij.

Werking van cookies

Er zijn verschillende soorten cookies, die voor verschillende doelen gebruikt worden. Cookies kunnen van elkaar worden onderscheiden op basis van functie, levensduur en het bedrijf door wie ze geplaatst zijn.

Tracking cookies

Deze website bevat cookies met unieke ID-codes om u als internetgebruiker vervolgens te identificeren op één of meerdere websites. Hiermee wordt een profiel van u opgebouwd en kunnen wij u bereiken aan de hand van advertenties op andere websites. Deze cookies worden geplaatst om onze marketingactiviteiten te ondersteunen en u relevante advertenties te tonen.

Google Analytics
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om inzicht in de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Graag wijzen we je er expliciet op dat deze gegevens door ons nooit te herleiden zijn naar u als persoon of individu, uitgezonderd situaties waarin je jezelf via één van de formulieren op de website als persoon identificeert. Dit kan bijvoorbeeld door een e-mail adres achter te laten wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. In dergelijke gevallen is je bezoekgedrag te koppelen aan de ingevulde gegevens.

De door deze website verzamelde gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Hotjar

Met de tool Hotjar kunnen we zien waar we bezoekers op de website klikken en in welke mate bezoekers naar beneden scrollen op pagina’s. Deze gegevens worden volledig geanonimiseerd en zijn dus niet naar personen te herleiden.

Social media

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees de privacyverklaring van Facebook, Instagram, Google+, MailChimp, LinkedIn en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws op het gebied van aan de website gerelateerde content, onze diensten en aanverwante zaken. Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Tot die tijd worden de gegevens bewaard. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Profilering

Op basis van gedrag op de website worden met marketinglijsten profielen aangemaakt, zodat we bezoekers op andere sites relevante advertenties kunnen tonen op basis van de marketingcookies. Hiermee krijg je als bezoeker relevante advertenties te zien, aangezien dit aansluit bij je eerder getoond gedrag op de website. Hiermee hopen we je nog beter te kunnen informeren over onze diensten en artikelen. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar een specifiek persoon.

Affiliate cookies

Deze website maakt gebruikt van diensten van affiliate-netwerken om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.

Om deze dienst uit te kunnen voeren maken onze affiliate-netwerk partners gebruik van zogeheten affiliate cookies. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weten affiliate-netwerken dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van analyses.

Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan de affiliate-netwerken verklaard door de publisher voorwaarden per netwerk te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt weinig tot geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren.

Hoe lang blijven cookies actief?

De website gebruikt verschillende type cookies, elk met een eigen levensduur. De maximale levensduur die we voor een aantal van de cookies hebben ingesteld is 100 dagen. Alle cookies kunnen op ieder gewenst moment van de browser verwijderd worden. U kunt de cookies van deze website in uw browserinstellingen vinden.

Samenwerking met derden

Deze website maakt gebruik van de diensten van betrouwbare en erkende online reclame- en marketingbedrijven. Om dit mogelijk te maken, dienen deze bedrijven cookies te plaatsen. De providers waar deze website mee werkt, streven naar het opbouwen van consumentenbewustzijn en het vastleggen van standaarden op het gebied van verantwoord ondernemen en databeheer.

De meeste van deze bedrijven zijn lid van het Network Advertising Initiative (NAI) en/of het Interactive Advertising Bureau (IAB). De leden van NAI en IAB zijn gehouden aan industriële standaarden en gedragscodes. De NAI- en IAB-leden bieden een algemene opt-out mogelijkheid voor de door commerciële cookies gegenereerde advertenties.

Op de websites van www.networkadvertising.org en www.youronlinechoices.com vindt u de namen van de NAI-leden die commerciële cookies op uw computer geplaatst hebben. Als u geen advertenties meer wilt zien die worden gegenereerd door commerciële cookies van NAI- en IAB-leden, kunt u dat doen door de betreffende bedrijven op bovengenoemde websites aan te vinken.

Toegang tot de cookie data

Alleen de eigenaar heeft toegang tot de cookie data. Maar het is mogelijk dat deze website af en toe gebruik maakt van de diensten van derden voor marketinganalyse en kwaliteitsverbetering. Deze externe dienstverleners kunnen toegang hebben tot de cookies die door derden geplaatst zijn. De eigenaar maakt alleen voor de eigen website een statistische analyse van het gedrag van alle gebruikers, Mogelijkerwijze ziet u advertenties van deze website op andere websites (zgn. retargeting), gebaseerd op uw bezoekersgeschiedenis op onze website. Deze informatie is anoniem.

Cookie-voorkeur beheren

Met behulp van uw browserinstellingen (in bijv. Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome) kunt u aangeven welke cookies u accepteert en welke niet. Het hangt van het type browser af waar u deze instellingen kunt vinden. Met behulp van de ‘Help’-functie van uw browser kunt u hier eenvoudig achter komen.

Let op: als u aangeeft sommige cookies niet te accepteren, kan het gebeuren dat u sommige functies van de website niet meer kunt gebruiken. Het is ook goed om te weten dat een opt-out bij een advertentienetwerk niet betekent dat u nooit meer advertenties te zien krijgt of deel uitmaakt van marketinganalyse. Opting-out wil simpelweg zeggen dat u van het netwerk dat u geblokkeerd heeft, niet langer op maat gemaakte advertenties zult ontvangen.

Persoonlijke gegevens

U bevindt zich op de website van Springstof Marketing. Door gebruik te maken van onze website, laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens kunt u zowel op actieve als passieve wijze verstrekken. Bij actief verstrekte gegevens gaat het om de gegevens die u zelf op de website invult of bijvoorbeeld per e-mail aan ons stuurt. Daarnaast kunnen op de website automatisch gegevens worden opgeslagen (zoals uw IP-adres), soms zonder dat u zich daarvan bewust bent. In dat geval gaat het om passief verstrekte gegevens.

De eigenaar waardeert het vertrouwen dat u in haar stelt en zal alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De eigenaar respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld en beveiligd.

U bepaalt zelf wat er met uw gegevens gebeurt

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen wat er gebeurt met uw gegevens. Zo heeft u recht op het volgende:

Recht op vergetelheid

U heef het recht bij ons een verzoek tot verwijderen van uw persoonsgegevens in te dienen. Dit verzoek wordt dan vervolgens gehonoreerd.

Recht op dataportabiliteit

Ook heeft u, onder specifieke voorwaarden, het recht om uw persoonsgegevens in een standaardformaat te ontvangen. Dit heet het recht op dataportabiliteit.

Recht op klacht indienen

Mocht u van mening zijn dat er onregelmatig wordt gehandeld, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteits Persoonsgegevens.

E-mail

U kunt een contactformulier invullen op de website of een e-mail sturen. De gegevens die u ons toestuurt worden bewaard om uw formulier of e-mail volledig te kunnen beantwoorden en af te handelen. U stelt ons met het toesturen van uw gegevens in staat om in de toekomst contact met u op te kunnen zoeken om informatie met u te delen. Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten, diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Klikgedrag

Op deze website worden aan de hand van verschillende tools uw gedrag op onze website gemeten om een betere gebruikerservaring te kunnen bieden. Het gaat hier om algemene en niet tot persoonsgegevens herleidbare gegevens, zoals de meest gevraagde pagina’s. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Dierenverzekering.org haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Beveiliging van persoonsgegevens

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Wij maken met name gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens op onze site invult.

Bewaring van uw gegevens

Uw gegevens worden, zoals eerder aangegeven, gebruikt ter ondersteuning van onze marketingactiviteiten en het maken van statistische analyses. Deze verzamelde gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard zolang het nodig is voor de doeleinden waar de gegevens in eerste instantie werden voor verzamelt.

Uw gegevens kunnen voor onbepaalde tijd worden bewaard, zodat wij in de toekomst analyses kunnen maken van historische gegevens en om u de mogelijkheid te geven de website met hetzelfde aangemaakte account nogmaals te kunnen gebruiken in de toekomst. U kunt echter ten allen tijden beroep doen op uw recht op vergetelheid. Onder het kop ‘Vragen?’ ziet u hoe u hier gebruik van kunt maken.

Deze website en haar partners

Op de website treft u een aantal links naar andere websites waarop u uw gewenste dienst of product kunt krijgen. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Dierenverzekering.org geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Waarom vragen wij van u enkele gegevens?

Voor verschillende doeleinden kunnen wij u vragen om enkele gegevens aan ons af te staan. Bij het afstaan van uw e-mailadres, geeft u ons toestemming om u op te nemen in onze mailinglijst. Met de e-mailadressen uit onze mailinglijst kunnen wij contact opnemen en nieuwbrieven, informatie en andere reclame toesturen. Echter, als u zich expliciet alleen heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan zult u ook alleen nieuwsbrieven ontvangen. Bij reactievelden dient u uw naam en mailadres in te vullen. Uw naam vragen wij omdat het laat zien dat verschillende personen reageren in plaats van één. Uw e-mailadres valideert dat u een mens en geen robot bent.

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk wordt geacht voor het uitvoeren van onze doelen, zoals het sturen van informatie via de mail. Uw gegevens kunt u ten allen tijden weer intrekken. Voor het laten verwijderen van uw gegevens en dergelijke zaken kunt u contact met ons opnemen.

Bezoekers die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief, worden opgenomen in onze speciale mailinglijst voor nieuwsbrief inschrijvingen. Deze mailinglijst wordt verzonden vanuit MailChimp, een programma dat wij gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven. Uw e-mailadres wordt binnen dit programma veilig opgeslagen, zorgvuldig mee gehandeld en niet aan derden verkocht.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy beleid van onze website, dan kunt u een e-mail sturen via ons contactformulier. Zoals eerder vermeld heeft u recht op vergetelheid. Dit houdt in dat u bij ons het recht heeft een verzoek tot verwijderen van uw persoonsgegevens in kunt dienen. Dit verzoek wordt dan vervolgens zo snel mogelijk gehonoreerd.

Wijzigingen in deze verklaring

Wij hebben te allen tijde het recht om de manier waarop wij cookies gebruiken en persoonlijke gegevens en andere informatie verzamelen, versturen en verwerken, te wijzigen indien wij dat nodig achten, binnen de kaders van de wetgeving. Het privacy beleid en het cookies beleid kan derhalve nu en dan aangepast worden aan de nieuwste wetgeving.